Κορυφαίες πωλήσεις

Τραχανάς γλυκός χειροποίητος 500γρ Μεγαλύτερη προβολή

Τραχανάς γλυκός χειροποίητος 500γρ

Νέο προϊόν

Συστατικά: σιμιγδάλευρο,σιμιγδάλι,κρέμα γιαουρτιου,αλάτι

Χρόνος Βρασμου : 4-6 λεπτά

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

3,50 €

3,50 € ανά 500gr

Άλλες πληροφορίες

  • Είναι χειροποίητος, τριμμένος στο κόσκινο, όπως ακριβώς τον έκαναν οι παλιές νοικοκυρές στα σπίτια τους.

  • Μαγειρεύεται πολύ γρήγορα, εύκολα και μπορείτε να τον απολαύσετε ως ένα ελαφρύ βραδινό ή ως ένα τονωτικό και θρεπτικό πρωινό. Επιπλέον τον λατρεύουν και τα παιδιά!

  • Είναι τρόφιμο υγιεινό, γευστικό και θεραπευτικό. Η σούπα τραχανά χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα ως φάρμακο κατά την ανάρρωση του οργανισμού έπειτα από τα κρυολογήματα.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς ο σπιτικός τραχανάς. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά του τραχανά και όλες οι θρεπτικές αξίες των πρώτων υλών.

Συνταγή για τραχανόσουπα με μανιτάρια.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 250 gr τραχανά
  • 500 gr μανιτάρια
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό τριμμένο
  • 1 νεροπότηρο χυμό ντομάτας
  • 1 ποτηράκι του κρασιού κονιάκ
  • 1 νεροπότηρο γάλα
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού κεφαλοτύρι τριμμένο

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι.
  2. Κόβουμε σε φετάκια τα μανιτάρια, τα προσθέτουμε στο κρεμμύδι και τα σωτάρουμε.
  3. Σβήνουμε με το κονιάκ. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τον ντοματοχυμό καθώς και περίπου 1 λίτρο νερό και αλατοπιπερώνουμε.
  4. Μαγειρεύουμε για 15-20 λεπτά σε μέτρια φωτία.
  5. Προσθέτουμε τον τραχανά και συνεχίζουνε το μαγείρεμα για 15 λεπτά ανακατεύοντας συχνά για να μην πιάσει ο τραχανάς.
  6. Όταν βράσει η σούπα προσθέτουμε το γάλα, αφήνουμε να πάρει μία βράση και κατευάζουμε από τη φωτιά.
  7. Ρίχνουμε το κεφαλοτύρι, ανακατεύουμε τη σούπα και σερβίρουμε.
  8. Τρώγεται ζεστή.

Διαβάστε περισότερο: Τραχανόσουπα με μανιτάριαhttp://www.sintagespareas.gr/sintages/traxanosoupa-me-manitaria.html#ixzz3hCdpEQg3

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: