Κορυφαίες πωλήσεις

Λαζάνια 500γρ Μεγαλύτερη προβολή

Λαζάνάκι φαρδύ κοφτό 500γρ

Νέο προϊόν

Συστατικά : Σιμιγδάλι, νερό, αλάτι.

Χρόνος βρασμού : 4 - 6 λεπτά.

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

1,80 €

1,80 € ανά 500gr

Άλλες πληροφορίες

  • Χαρακτηριστικά έχει εξαιρετικό χρυσαφένιο χρώμα καθώς παράγεται από εκλεκτό σιμιγδάλι ζαχαροπλαστικής και προσφέρει ξεχωριστή γευστική απόλαυση.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς παλιότερα τα σπιτικά ζυμαρικά. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζυμαρικών και όλες οι θρεπτικές αξίες των αλεύρων.

  • Η φρέσκια πάστα περνά μέσα από χάλκινες μήτρες που δίνουν το σχήμα που θέλουμε και τραχιά υφή. Η τραχιά υφή βοηθάει στο ζυμαρικό να κρατάει καλύτερα τις σάλτσες και τα μπαχαρικά από ότι τα κοινά ζυμαρικά με την λεία επιφάνεια που χρησιμοποιούν μήτρες από τεφλόν.

  • Η παράγωγή του γίνεται επιλεκτικά και σε πολύ μικρές ποσότητες. Τα ζυμαρικά που παράγουμε δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ πιο γρήγορα από τα κοινά ζυμαρικά γλιτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

  • Παράγεται σε μήτρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα τυποποιημένα ζυμαρικά.

Συνταγή για καρμπονάρα με λαζανάκια

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 πακέτο λαζανάκια
  • μπέικον
  • μανιτάρια
  • 1 πράσο
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος (της αρεσκείας σας)
  • λίγο άνιθο
  • 1 κύβο βοδινού

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το μπέικον, τα μανιτάρια, το πράσο. Αφού μαραθούν καλά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να βράσει για πέντε λεπτά..
  2. Κατεβάζουμε απο τη φωτιά.
  3. Σε μιά κατσαρόλα βάζουμε νερό με λίγο αλάτι και οταν βράσει ρίχνουμε τα λιγκουίνι για 8-9 λεπτά.
  4. Κατόπιν σουρώνουμε και σερβίρουμε σε ενα πιάτο.
  5. Ρίχνουμε απο πάνω την σάλτσα μας και πασπαλίζουμε με λίγο τυρί.
Λίγα μυστικά ακόμα

Μόλις δέσει η κρέμα μας προσθέτουμε το κύβο βοδινού. Αυτό ειναι και το μυστικό της γεύσης.


Διαβάστε περισότερο: Καρμπονάρα με λιγκουίνιhttp://www.sintagespareas.gr/sintages/karmponara-me-ligkouini.html#ixzz3hCO3AYTI

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: