Κορυφαίες πωλήσεις

Λαζάνάκι λεπτό κοφτό 500γρ Μεγαλύτερη προβολή

Λαζάνάκι λεπτό κοφτό 500γρ

Νέο προϊόν

Συστατικά : Σιμιγδάλι, νερό, αλάτι.

Χρόνος βρασμού : 4 - 6 λεπτά.

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

1,80 €

1,80 € ανά 500gr

Άλλες πληροφορίες

  • Χαρακτηριστικά έχει εξαιρετικό χρυσαφένιο χρώμα καθώς παράγεται από εκλεκτό σιμιγδάλι ζαχαροπλαστικής και προσφέρει ξεχωριστή γευστική απόλαυση.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς παλιότερα τα σπιτικά ζυμαρικά. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζυμαρικών και όλες οι θρεπτικές αξίες των αλεύρων.

  • Η φρέσκια πάστα περνά μέσα από χάλκινες μήτρες που δίνουν το σχήμα που θέλουμε και τραχιά υφή. Η τραχιά υφή βοηθάει στο ζυμαρικό να κρατάει καλύτερα τις σάλτσες και τα μπαχαρικά από ότι τα κοινά ζυμαρικά με την λεία επιφάνεια που χρησιμοποιούν μήτρες από τεφλόν.

  • Η παράγωγή του γίνεται επιλεκτικά και σε πολύ μικρές ποσότητες. Τα ζυμαρικά που παράγουμε δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ πιο γρήγορα από τα κοινά ζυμαρικά γλιτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

  • Παράγεται σε μήτρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα τυποποιημένα ζυμαρικά.

Συνταγή για λαζανάκι alla puttanesca.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 400 gr λαζανάκι,
  • 800 gr ντομάτες
  • 80 gr μαύρες σαρκώδες ελιές
  • 30 gr κάπαρη
  • 100 gr φιλετάκια αντσούγιας (ή, αντίστοιχα, 170 gr τόνο -1 κονσέρβα)
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • μαϊντανό, μπούκοβο, αλάτι και ελαιόλαδο, στις επιθυμητές ποσότητες.

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε ευρύχωρο τηγάνι βάζετε λίγο λάδι, ίσα να ξανθύνει ελαφρά το σκόρδο μας και να βγάλει τα αρώματά του το μπούκοβο.
  2. Αντιστέκεστε στην επιθυμία να ρίξετε αμέσως τα λαζανάκια (γίνεται μία υπέροχη μακαρονάδα με σκόρδο (aglio), λάδι (olio) και καυτερή πιπερίτσα (peperonino) αλλά δεν είναι αυτό το πιάτο μας σήμερα) και μετά από 4-5 λεπτά προσθέτετε τις ντομάτες, κανονίζετε το αλάτι κι αφήνετε να μαγειρευτούν τα υλικά για περίπου δέκα λεπτά.
  3. Βγάζουμε τα κουκούτσια από τις ελιές, κόβοντάς τες σε μεγάλα κομμάτια.
  4. Μόλις η σάλτσα αρχίσει να δένει, ρίχνουμε μέσα τις ελιές, την κάπαρη, τις αντσούγιες και τον μαϊντανό πολύ ψιλοκομμένο και αφήνουμε τη σάλτσα να μαγειρευτεί για άλλα πέντε λεπτά και να δέσουν τα υλικά της.
  5. Σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τα λαζανάκια. Τα βράζουμε για 2 λεπτά λιγότερο απ’ ότι αναγράφεται στη συσκευασία του. Τα σουρώνουμε.
  6. Τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα μας και τα σοτάρουμε για ένα λεπτό να πάει η σάλτσα παντού.

Διαβάστε περισότερο: Λαζανάκι alla puttanescahttp://www.sintagespareas.gr/sintages/lazanaki-alla-puttanesca.html#ixzz3hCOZjd3d

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: