Κορυφαίες πωλήσεις

Λαζάνια φαρδιά 500γρ Μεγαλύτερη προβολή

Λαζάνια φαρδιά 500γρ

Νέο προϊόν

Συστατικά : Σιμιγδάλι, νερό, αλάτι.

Χρόνος βρασμού : 4 - 6 λεπτά.

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

1,80 €

1,80 € ανά 500gr

Άλλες πληροφορίες

  • Χαρακτηριστικά έχει εξαιρετικό χρυσαφένιο χρώμα καθώς παράγεται από εκλεκτό σιμιγδάλι ζαχαροπλαστικής και προσφέρει ξεχωριστή γευστική απόλαυση.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς παλιότερα τα σπιτικά ζυμαρικά. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζυμαρικών και όλες οι θρεπτικές αξίες των αλεύρων.

  • Η φρέσκια πάστα περνά μέσα από χάλκινες μήτρες που δίνουν το σχήμα που θέλουμε και τραχιά υφή. Η τραχιά υφή βοηθάει στο ζυμαρικό να κρατάει καλύτερα τις σάλτσες και τα μπαχαρικά από ότι τα κοινά ζυμαρικά με την λεία επιφάνεια που χρησιμοποιούν μήτρες από τεφλόν.

  • Η παράγωγή του γίνεται επιλεκτικά και σε πολύ μικρές ποσότητες. Τα ζυμαρικά που παράγουμε δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ πιο γρήγορα από τα κοινά ζυμαρικά γλιτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

  • Παράγεται σε μήτρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα τυποποιημένα ζυμαρικά.

Συνταγή για κοτόπουλο με λαζάνια, μέλι και μουστάρδα.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 500 γρ. φιλέτο κοτόπουλο μπούτι σε μπουκιές
  • 2 κ.σ. μέλι ελαφρύ (ανθέων ή ελάτης)
  • 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • λίγο ελαιόλαδο
  • μισό πακέτο ταλιατέλες
  • 1 ποτήρι νερό ζεστό
  • τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Πώς το κάνουμε:

  1. Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με το μέλι, τη μουστάρδα, το λιωμένο σκόρδο, το ελαιόλαδο και το πιπέρι για 4-5 ώρες.
  2. Ζεσταίνουμε το γουόκ, ρίχνουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε να τσιγαριστεί. Το αφήνουμε να βγάλει το ζουμάκι του, προσθέτουμε το αλάτι, κλείνουμε το καπάκι και σιγοβράζουμε μέχρι να γίνει το κοτόπουλο.
  3. Μόλις δούμε ότι κόβεται με το πιρούνι το αφαιρούμε σε ένα πιάτο και κρατάμε το ζουμάκι στο γουόκ.
  4. Προσθέτουμε 1 ποτήρι ζεστό νερό, λίγο αλάτι και τις ταλιατέλες. Δυναμώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε.
  5. Τις αφήνουμε να βράσουν για 7 λεπτά ανακατεύοντας ανά διαστήματα και προσέχοντας να υπάρχει ζουμάκι στο γουόκ.
  6. Σουρώνουμε το ζουμάκι από τις ταλιατέλες. Ρίχνουμε λίγο λαδάκι τις ανακατεύουμε, προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε ξανά.
  7. Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Λίγα μυστικά ακόμα

Εάν το προτιμάτε λίγο πιο πικάντικο προσθέστε περισσότερη μουστάρδα ή λίγο μπούκοβο.

Διαβάστε περισότερο: Κοτόπουλο με ταλιατέλες, μέλι και μουστάρδαhttp://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo-me-taliateles-meli-kai-moustarda.html#ixzz3hCMWsmyr

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: