Κορυφαίες πωλήσεις

Κοφτό μακαρονάκι 500γρ Μεγαλύτερη προβολή

Κοφτό μακαρονάκι 500γρ

Νέο προϊόν

Συστατικά : Σιμιγδάλι, νερό, αλάτι.

Χρόνος βρασμού : 4 - 6 λεπτά.

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

1,80 €

1,80 € ανά 500gr

Άλλες πληροφορίες

  • Χαρακτηριστικά έχει εξαιρετικό χρυσαφένιο χρώμα καθώς παράγεται από εκλεκτό σιμιγδάλι ζαχαροπλαστικής και προσφέρει ξεχωριστή γευστική απόλαυση.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς παλιότερα τα σπιτικά ζυμαρικά. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζυμαρικών και όλες οι θρεπτικές αξίες των αλεύρων.

  • Η φρέσκια πάστα περνά μέσα από χάλκινες μήτρες που δίνουν το σχήμα που θέλουμε και τραχιά υφή. Η τραχιά υφή βοηθάει στο ζυμαρικό να κρατάει καλύτερα τις σάλτσες και τα μπαχαρικά από ότι τα κοινά ζυμαρικά με την λεία επιφάνεια που χρησιμοποιούν μήτρες από τεφλόν.

  • Η παράγωγή του γίνεται επιλεκτικά και σε πολύ μικρές ποσότητες. Τα ζυμαρικά που παράγουμε δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ πιο γρήγορα από τα κοινά ζυμαρικά γλιτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

  • Παράγεται σε μήτρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα τυποποιημένα ζυμαρικά.

Συνταγή για τυρένια μακαρόνια ( Mac & Cheese )

Τι χρειαζόμαστε:

  • 500 γρ. κοφτό μακαρόνι 
  • 1 1/4 κούπες νερό
  • 1 κούπα σκέτο γάλα σόγιας (ή άλλο φυτικό γάλα)
  • 3/4 της κούπας διατροφική μαγιά
  • 3 κουτ. της σούπας άμυλο καλαμποκιού
  • 1 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού
  • 1 κουτ. του γλυκού αλάτι (ή παραπάνω ανάλογα τα γούστα)
  • 1/2 κουτ. του γλυκού σκόνη σκόρδου
  • 1 κουτ. του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
  • 1/2 κουτ. του γλυκού μουστάρδα σκόνη
  • 1/2 κουτ. του γλυκού καπνιστή πάπρικα
  • 1/2 κουτ. του γλυκού κουρκουμά
  • λίγο πιπέρι καγιέν
  • 2 κουτ. της σούπας ταχίνι
  • 1 κουτ. του γλυκού απαλό μίσο (ή επιπλέον αλάτι)
  • μαύρο πιπέρι

Πώς το κάνουμε:

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
  2. Ενώ βράζουν, χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά.
  3. Μόλις τα ζυμαρικά είναι αλ ντέντε, τα στραγγίζουμε και κρατάμε μισή κούπα από το νερό τους.
  4. Τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα και προσθέτουμε το μίγμα. Μαγειρεύουμε και ανακατεύουμε μέχρι να βράσει το μίγμα και να πήξει.
  5. Προσθέτουμε λίγο από το νερό που κρατήσαμε αν χρειαστεί περισσότερο υγρό.
  6. Προσοχή να μην σας κολλήσει γιατί πήζει πολύ γρήγορα.

Διαβάστε περισότερο: Mac & Cheese (Τυρένια μακαρόνια)http://www.sintagespareas.gr/sintages/mac-cheese-tirenia-makaronia.html#ixzz3hCmdZyaK

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: