Κορυφαίες πωλήσεις

Βίδες 500γρ Μεγαλύτερη προβολή

Βίδες 500γρ

Νέο προϊόν

Συστατικά : Σιμιγδάλι, νερό, αλάτι.

Χρόνος βρασμού : 5-7 λεπτά.

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

1,80 €

1,80 € ανά 500gr

Άλλες πληροφορίες

  • Χαρακτηριστικά έχει εξαιρετικό χρυσαφένιο χρώμα καθώς παράγεται από εκλεκτό σιμιγδάλι ζαχαροπλαστικής και προσφέρει ξεχωριστή γευστική απόλαυση.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς παλιότερα τα σπιτικά ζυμαρικά. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζυμαρικών και όλες οι θρεπτικές αξίες των αλεύρων.

  • Η φρέσκια πάστα περνά μέσα από χάλκινες μήτρες που δίνουν το σχήμα που θέλουμε και τραχιά υφή. Η τραχιά υφή βοηθάει στο ζυμαρικό να κρατάει καλύτερα τις σάλτσες και τα μπαχαρικά από ότι τα κοινά ζυμαρικά με την λεία επιφάνεια που χρησιμοποιούν μήτρες από τεφλόν.

  • Η παράγωγή του γίνεται επιλεκτικά και σε πολύ μικρές ποσότητες. Τα ζυμαρικά που παράγουμε δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ πιο γρήγορα από τα κοινά ζυμαρικά γλιτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

  • Παράγεται σε μήτρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα τυποποιημένα ζυμαρικά. Οι βίδες που παράγουμε είναι μεγαλύτερες και έχουν μεγαλύτερο άνοιγμα έλικα από τα αντίστοιχα fusilli ώστε να είναι πιο χορταστικές και να παίρνουν περισσότερη σάλτσα ανά μπουκιά.

Συνταγή για βίδες με σολομό.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 400 γρ. βίδες (ζυμαρικό)
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 λεμόνι
  • 3 κ.σ. βούτυρο
  • 1 καυτερή κόκκινη πιπερίτσα
  • 200 γρ. καπνιστό σολομό
  • 2 κ.σ. άνηθο
  • αλάτι

Πώς το κάνουμε:

  1. Βράστε τα ζυμαρικά al dente σε άφθονο αλατισμένο νερό και στραγγίστε τα.
  2. Στο μεταξύ ψιλοκόψτε το σολομό σε λεπτές μικρές λωρίδες, ξύστε τη φλούδα του λεμονιού και ψιλοκόψτε τον άνηθο και την πιπερίτσα.
  3. Βάλτε στη φωτιά ένα μεγάλο τηγάνι με το βούτυρο και όταν λιώσει ρίξτε το σολομό, την πιπερίτσα και σωτάρετε για 1'.
  4. Ρίξτε τα ζυμαρικά στο τηγάνι, προσθέστε την κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε. Συμπληρώστε τον άνηθο και το ξύσμα συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
  5. Αφήστε τα ζυμαρικά για 1' στη φωτιά ανακατεύοντας τα με δυό ξύλινες πιρούνες. Σερβίρετε αμέσως.

Διαβάστε περισότερο: Βίδες με σολομόhttp://www.sintagespareas.gr/sintages/bides-me-solomo.html#ixzz3hCDoJtkW

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: