Κορυφαίες πωλήσεις

Κοφτό μακαρονάκι ολικής 500γρ Μεγαλύτερη προβολή

Κοφτό μακαρονάκι ολικής 500γρ

Νέο προϊόν

Συστατικά: σιμιγδάλι,αλεύρι ολικής άλεσης,κρέμα γιαουρτιού,αλάτι.

Χρόνος Βρασμού: 5-7 λεπτά

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2,20 €

2,20 € ανά 500γρ

Άλλες πληροφορίες

  • Απο αλεύρι 100% ολικής άλεσης , ενισχυμένο και πλούσιο σε φυτικές ίνες , ανόργανα συστατικά , βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, - κατάλληλο για υγιεινή διατροφή.

  • Μπορούν να καταναλώνονται και από άτομα με σακχαρώδη διαβήτη καθώς δεν προκαλούν απότομη αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς παλιότερα τα σπιτικά ζυμαρικά. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζυμαρικών και όλες οι θρεπτικές αξίες των αλεύρων.

  • Η φρέσκια πάστα περνά μέσα από χάλκινες μήτρες που δίνουν το σχήμα που θέλουμε και τραχιά υφή. Η τραχιά υφή βοηθάει στο ζυμαρικό να κρατάει καλύτερα τις σάλτσες και τα μπαχαρικά από ότι τα κοινά ζυμαρικά με την λεία επιφάνεια που χρησιμοποιούν μήτρες από τεφλόν.

  • Η παράγωγή του γίνεται επιλεκτικά και σε πολύ μικρές ποσότητες. Τα ζυμαρικά που παράγουμε δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ πιο γρήγορα από τα κοινά ζυμαρικά γλιτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

  • Παράγεται σε μήτρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα τυποποιημένα ζυμαρικά

Συνταγή για χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 χταπόδι (περίπου 2 κιλά)
  • 300 γραμμάρια κοφτό μακαρονάκι
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 μεγάλη ντομάτα τριμμένη
  • 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
  • ½ φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί ξηρό
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη (προαιρετικά)
  • 1 δάφνη
  • ξύδι (για το βράσιμο)
  • κόκκοι μπαχάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • λάδι

Πώς το κάνουμε:

  1. Για τον καθαρισμό και το βράσιμο του χταποδιού: Κόβουμε τη σακούλα του χταποδιού και καθαρίζουμε το εσωτερικό της. Από την άλλη πλευρά αφαιρούμε τα μάτια και το ράμφος. Κάτω από άφθονο νερό το καθαρίζουμε πολύ καλά.
  2. Σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά το βράζουμε χωρίς νερό για 1 ώρα και 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει, βάζοντας το μπαχάρι και λίγο ξύδι (το χταπόδι έχει την ιδιότητα να βγάζει υγρά, γι’ αυτό δε ρίχνουμε καθόλου).
  3. Αφού το βράσουμε, το βγάζουμε από την κατσαρόλα (κρατάμε το ζωμό) και το κόβουμε σε κομμάτια. Στη συνέχεια, τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι, προσθέτουμε το ζωμό και τα υπόλοιπα υλικά πλην της ρίγανης και βράζουμε για 1ο'-15' περίπου. Τελευταία ρίχνουμε τη ρίγανη και το χταπόδι και τα αφήνουμε για 5'-10'.
  4. Παράλληλα, βράζουμε το μακαρονάκι σε αλατισμένο νερό σε άλλη κατσαρόλα. Το σουρώνουμε, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το χταπόδι, το ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Διαβάστε περισότερο: Μεθυσμένο χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκιhttp://www.sintagespareas.gr/sintages/methismeno-xtapodaki-me-kofto-makaronaki.html#ixzz3hCiILsvT

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: