Κορυφαίες πωλήσεις

Χυλοπιτάκι κοφτό 500γρ Μεγαλύτερη προβολή

Χυλοπιτάκι φαρδύ κοφτό 500γρ

Νέο προϊόν

Συστατικα: σιμιγδάλι, φρέσκο αυγό,φρέσκο αγελαδινό γάλα, αλάτι

Χρόνος Βρασμού: 4-6 λεπτά

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2,50 €

2,50 € ανά 500gr

Άλλες πληροφορίες

  • Χαρακτηριστικά έχει εξαιρετικό χρυσαφένιο χρώμα καθώς παράγεται από εκλεκτό σιμιγδάλι ζαχαροπλαστικής και προσφέρει ξεχωριστή γευστική απόλαυση.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς παλιότερα τα σπιτικά ζυμαρικά. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζυμαρικών και όλες οι θρεπτικές αξίες των αλεύρων.

  • Η φρέσκια πάστα περνά μέσα από χάλκινες μήτρες που δίνουν το σχήμα που θέλουμε και τραχιά υφή. Η τραχιά υφή βοηθάει στο ζυμαρικό να κρατάει καλύτερα τις σάλτσες και τα μπαχαρικά από ότι τα κοινά ζυμαρικά με την λεία επιφάνεια που χρησιμοποιούν μήτρες από τεφλόν.

  • Η παράγωγή του γίνεται επιλεκτικά και σε πολύ μικρές ποσότητες. Τα ζυμαρικά που παράγουμε δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ πιο γρήγορα από τα κοινά ζυμαρικά γλιτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

  • Παράγεται σε μήτρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα τυποποιημένα ζυμαρικά.

Συνταγή για κεφτεδάκια με χυλοπίτες.

Τι χρειαζόμαστε:

Για τα κεφτεδάκια

  • 200γρ χοιρινός κιμάς
  • 200γρ μοσχαρίσιος κιμάς
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμύδι τριμμένο
  • 2 φέτες ψωμί μουσκεμένο σε γάλα φρέσκο (γίνονται αφράτοι με το γάλα)
  • 2 αυγά
  • 2 χούφτες φρυγανιά τριμμένη
  • δυόσμο, αλάτι, πιπέρι
  • αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα

Για τη σάλτσα

  • 2 κουτιά ψιλοκομμένο ντοματάκι
  • 1 μέτριο κρεμύδι ξερό τριμμένο
  • θυμάρι, αλάτι , πιπέρι
  • 1 κουτ.γλυκού ζάχαρη
  • 2 ποτήρια νερό
  • 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο

Στο τέλος

  • 500γρ χυλοπιτάκια (μικρά τετράγωνα)

Πώς το κάνουμε:

  1. Καταρχήν σε γάστρα που σκεπάζει βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα. Την σκεπάζουμε και την βάζουμε στο φούρνο στους 170 βαθμούς. 
  2. Σε ένα μεγάλο μπώλ βάζουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια και τα πλάθουμε μπαλάκια τα οποία τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε και τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  3.  Ανοίγουμε τη γάστρα και βάζουμε μέσα στη σάλτσα τα κεφτεδάκια. Τη σκεπάζουμε και τη βάζουμε στο φούρνο για 1 ώρα περίπου. Προς το τέλος προσθέτουμε νερό (περίπου 3 ποτήρια) και αφήνουμε να βράσει ξανά. 
  4. Μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε τα χυλοπιτάκια. Ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να ψηθούν και να μαλακώσουν (προσέχουμε το φαγητό γιατί ίσως χρειαστεί λίγο νεράκι ακόμα κατά το ψησιμο). 
  5. Όταν πιει τα υγρά του είναι έτοιμο. Το σερβίρουμε με τριμμένο τυράκι.

Διαβάστε περισότερο: Κεφτεδάκια με χυλοπίτεςhttp://www.sintagespareas.gr/sintages/keftedakia-me-xilopites.html#ixzz3hCQxgvdP

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: