Κορυφαίες πωλήσεις

Κριθαράκι παραδοσιακό 500γρ Μεγαλύτερη προβολή

Κριθαράκι παραδοσιακό 500γρ

Νέο προϊόν

Συστατικά : Σιμιγδάλι, φρέσκα αυγά, φρέσκο αγελαδινό γάλα, νερό, αλάτι.

Χρόνος βρασμού : 4 - 6 λεπτά.

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2,50 €

2,50 € ανά 500gr

Άλλες πληροφορίες

  • Χαρακτηριστικά έχει εξαιρετικό χρυσαφένιο χρώμα καθώς παράγεται από εκλεκτό σιμιγδάλι ζαχαροπλαστικής και προσφέρει ξεχωριστή γευστική απόλαυση.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς παλιότερα τα σπιτικά ζυμαρικά. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζυμαρικών και όλες οι θρεπτικές αξίες των αλεύρων.

  • Η φρέσκια πάστα περνά μέσα από χάλκινες μήτρες που δίνουν το σχήμα που θέλουμε και τραχιά υφή. Η τραχιά υφή βοηθάει στο ζυμαρικό να κρατάει καλύτερα τις σάλτσες και τα μπαχαρικά από ότι τα κοινά ζυμαρικά με την λεία επιφάνεια που χρησιμοποιούν μήτρες από τεφλόν.

  • Η παράγωγή του γίνεται επιλεκτικά και σε πολύ μικρές ποσότητες. Τα ζυμαρικά που παράγουμε δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ πιο γρήγορα από τα κοινά ζυμαρικά γλιτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

  • Παράγεται σε μήτρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα τυποποιημένα ζυμαρικά.

Συνταγή για κριθαράκι με κοκκινιστό στήθος κοτόπουλου.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 400 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 4 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • αλάτι
  • φρέσκο πιπέρι
  • 500 γρ. κριθαράκι

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε βαθύ τηγάνι ή πλασοτέ κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κοτόπουλο για 5΄-6΄.
  2. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1΄ ακόμη. 
  3. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε το κρέας να τραβήξει όλα τα υγρά. Προσθέτουμε τις ντομάτες με τα ζουμιά τους, το μπαχάρι, τη ζάχαρη, και αλατοπιπερώνουμε.
  4. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 25΄, έως ότου να μαλακώσει καλά το κοτόπουλο.  Τέλος περιχύνουμε το φαγητό με την κρέμα γάλακτος και αμέσως μετά πασπαλίζουμε με μαϊντανό.
  5. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με το κριθαράκι. Θα το βρείτε πεντανόστιμο!

Διαβάστε περισότερο: Θεϊκό κριθαράκι με κοκκινιστό στήθος κοτόπουλου http://www.sintagespareas.gr/sintages/theiko-kritharaki-me-kokkinisto-stithos-kotopoulou.html#ixzz3hCl3b0WF

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: