Κορυφαίες πωλήσεις

Χυλοπίτες ψιλές 500γρ Μεγαλύτερη προβολή

Χυλοπίτες ψιλές 500γρ

Νέο προϊόν

Συστατικα: σιμιγδάλι, φρέσκο αυγό,φρέσκο αγελαδινό γάλα, αλάτι

Χρόνος Βρασμού: 4-6 λεπτά

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2,50 €

2,50 € ανά 500gr

Άλλες πληροφορίες

  • Χαρακτηριστικά έχει εξαιρετικό χρυσαφένιο χρώμα καθώς παράγεται από εκλεκτό σιμιγδάλι ζαχαροπλαστικής και προσφέρει ξεχωριστή γευστική απόλαυση.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς παλιότερα τα σπιτικά ζυμαρικά. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζυμαρικών και όλες οι θρεπτικές αξίες των αλεύρων.

  • Η φρέσκια πάστα περνά μέσα από χάλκινες μήτρες που δίνουν το σχήμα που θέλουμε και τραχιά υφή. Η τραχιά υφή βοηθάει στο ζυμαρικό να κρατάει καλύτερα τις σάλτσες και τα μπαχαρικά από ότι τα κοινά ζυμαρικά με την λεία επιφάνεια που χρησιμοποιούν μήτρες από τεφλόν.

  • Η παράγωγή του γίνεται επιλεκτικά και σε πολύ μικρές ποσότητες. Τα ζυμαρικά που παράγουμε δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ πιο γρήγορα από τα κοινά ζυμαρικά γλιτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

  • Παράγεται σε μήτρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα τυποποιημένα ζυμαρικά.

Συνταγή για χυλοπίτες με μανιτάρια, πιπεριές και ντομάτα.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 500 γρ. χυλοπίτες
  • 250 γρ. μανιτάρια φρέσκα λευκά (agaricus)
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πιπεριά κόκκινη φλωρίνης
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 300 γρ. φρέσκο χυμό ντομάτας (3-4 ντομάτες)
  • 100 γρ. φέτα (προεραιτικά)
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι

Πώς το κάνουμε:

  1. Κόβουμε τα μανιτάρια όπως θέλουμε τα βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι, τα αλατίζουμε και ρίχνουμε λίγο λάδι πάνω τους. Τα βάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά περίπου ίσα να πάρουν λίγο χρώμα.
  2. Κόβουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε μέτρια κομμάτια ή όπως εμείς τα προτιμάμε και ψιλοκόβουμε και το σκόρδο.
  3. Τσιγαρίζουμε λίγο το κρεμμύδι και έπειτα ρίχνουμε τις πιπεριές και το σκόρδο συνεχίζοντας να μαλακώσουν.
  4. Ρίχνουμε και το φρέσκο χυμό ντομάτας και αφήνουμε να πάρει μία βράσει ρίχνοντας αλάτι και πιπέρι.
  5. Μόλις πάρει βράσει τα ρίχνουμε στο ταψάκι με τα μανιτάρια και τρίβουμε με τα χέρια μας και την φέτα από πάνω εφόσον θέλουμε να βάλουμε και φέτα.
  6. Ψήνουμε για 30 λεπτάκια στους 200 βαθμούς.
  7. Βράζουμε τις χυλοπίτες και λιώνουμε τη μαργαρίνη ή λάδι στην κατσαρόλα βάζοντας τις χυλοπίτες μας να μην κολλήσουν.
  8. Βάζουμε στο πιάτο μας τις χυλοπίτες και από πάνω τη σάλτσα μας με τα μανιτάρια και τις πιπεριές.

Διαβάστε περισότερο: Χυλοπίτες με μανιτάρια, πιπεριές και ντομάταhttp://www.sintagespareas.gr/sintages/xilopites-me-manitaria-piperies-kai-ntomata.html#ixzz3hCSM5fEn

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: