Κορυφαίες πωλήσεις

√ Δωρεάν αποστολή μέσω ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες αξίας άνω των 18ε. Και σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή δωρεάν και το κόστος της αντικαταβολής. 

√ Επαναχρησιμοποιείστε μια δική σας συσκευασία και κερδίστε έκπτωση.

Στο Έμνοστον έχουμε την δυνατότητα και διαθέτουμε χύμα τις ποσότητες των ζυμαρικών που παράγουμε. Σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουμε αλλά και να μειώσουμε τις πλαστικές σακούλες που χρησιμοποιούμε (και κατ επέκταση την επιβάρυνση που προκαλούν στο περιβάλλον) παρέχουμε έκπτωση - επιβράβευση -10% στους πελάτες μας που θα φέρουν δική τους συσκευασία για να παραλάβουν τα ζυμαρικά τους. Μοναδική προϋπόθεση να επικοινωνήσετε πριν έρθετε στο εργαστήριο για να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα της ποσότητας που επιθυμείτε.

√ Έκπτωση -10% στα μέλη της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων. Πιστεύουμε ότι κάθε φοιτητής έχει το δικαίωμα να απολαμβάνει σπιτικά ζυμαρικά σε όποια πόλη και αν σπουδάζει. Με αυτό το σκεπτικό συνεργαζόμαστε με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων και παρέχουμε εκλεκτά ζυμαρικά και έκπτωση 10% σε 5 εκατομμύρια νέους, κατόχους της κάρτας σε όλη την Ευρώπη! Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 213 131 4411-14 www.europeanyouthcard.gr