Κορυφαίες πωλήσεις

Το εργαστήριο μας

Τα τελευταία 4 χρόνια λειτουργεί στο κέντρο της Βέροιας το εργαστήριο παραδοσιακών και χειροποίητων ζυμαρικών Έμνοστον (νόστιμο στα Ποντιακά). Βρίσκεται στην οδό Βερμίου - απέναντι από τον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου και πολύ κοντά στο διάσημο ρεβανί Βέροιας Χοχλιούρου -.

Χριστοφορίδου Κλειώ

Λίγα λόγια για την Κλειώ

Μόλις  τελείωσε τις σπουδές της στο Μαθηματικό Ιωαννίνων οπλίστηκε με κουράγιο, θάρρος και επιμονή και ξεκίνησε την λειτουργία του εργαστηρίου με την παραγωγή των συνταγών που έμαθε από τις γιαγιάδες της. Παρασκευάζει η ίδια, με τα χέρια της, ακολουθώντας παραδοσιακές μεθόδους και χωρίς χημικά πρόσθετα, χυλοπίτες, τραχανάδες, κουσκούς και διάφορα άλλα ειδή ζυμαρικών όλα φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά της περιοχής μας. Σπεσιαλιτέ του εργαστηριού μας τα ποντιακά (φύλλα περέκ, εβριστόν,  σιρόν) καθότι πόντια στην καταγωγή αλλά και οι πεντανόστιμες χυλοπίτες που δεν λασπώνουν και δεν σπάνε κατά το μαγείρεμα.  Σύζυγος  και συνοδοιπόρος στο όλο εγχείρημα είναι ο Γιάννης.

ΣΤΑΘΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Λίγα λόγια για τον Γιάννη

Εργαζόταν σε κατάστημα πληροφορικής ως Πωλητής – Υπεύθυνος Καταστήματος. Όταν έκλεισε η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων θεώρησε πως πλέον ήταν η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις, τις τεχνικές και την εμπειρία που είχε αποκτήσει από την δεκαετή του εργασία στο χώρο της λιανικής. Ασχολείται κυρίως με τις πωλήσεις των παραγόμενων προϊόντων και γενικά με το χτίσιμο του brand « Έμνοστον».

Η ΑΡΧΗ ΜΑΣ

Ξεκινήσαμε την επιχείρηση μας στις αρχές του 2014. Η επιχείρηση μας είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Καθώς δεν μας παραδόθηκε "έτοιμη" από γονείς, παππούδες,  προ-παππούδες,  χρειάστηκε μεγάλος αγώνας, δημιουργικότητα και πάρα πολλές ώρες προσωπικής εργασίας για να μπορέσει η επιχείρηση μας  να σταθεί αλλά και να αναπτυχθεί.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ - ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΗΝΙΑ

ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ : Είτε είστε ο ψαγμένος ιδιοκτήτης delicatessen  είτε ένας απλός καταναλωτής  που γυρίζει την Ελλάδα για να βρει μικρούς παραγωγούς, τότε εδώ είμαστε μόλις μας ανακαλύψατε!  Ως μικροί παραγωγοί (με μικρή παραγωγή) δεν παράγουμε μαζικά και τα προϊόντα μας δεν μπορούν να διατεθούν μαζικά. Δεν θα τα βρείτε σε καμία αλυσίδα μάρκετ (σούπερ ή μίνι) ή στα περισσότερα παντοπωλεία της χώρας. Θα βρείτε τα προϊόντα μας απευθείας από το εργαστήριο μας, στο e-shop μας - www.emnoston.gr και σε λίγα παντοπωλεία στην Ελλάδα.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ : Στο εργαστήριο μας δεν θα βρείτε ζυμωτήριο καθώς οι ζύμες γίνονται με τα χέρια. Ιδιαίτερα στα παραδοσιακά ποντιακά, τα φύλλα περέκ τα ψήνουμε σε σατς με φωτιά ακολουθώντας την  παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ : Το εργαστήριο μας διαθέτει την νόμιμη από το κράτος άδεια λειτουργίας. Υπόκειται στους ελέγχους του Ε.Φ.Ε.Τ (ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ) και βάση αυτών των ελέγχων εφαρμόζει πλήρως τις οδηγίες των αρμόδιων υπαλλήλων σχετικά με την παραγωγή, την συσκευασία, την σήμανση και την ιχνηλασιμότητα των παραγόμενων προϊόντων (βάση της νομοθεσίας και των κείμενων διατάξεων).

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ : Στο εργαστήριο μας εξαντλούμε όλη μας την ενέργεια και τον χρόνο μας στο να παράγουμε ζυμαρικά ΜΟΝΟ. Δεν θα βρείτε παραγωγής μας προϊόντα όπως : παξιμάδια, κριτσίνια, μαρμελάδες, κομπόστες, σάλτσες, γλυκά του κουταλιού, πίτες, λουκούμια, παστέλια, κεραλοιφές. Θα βρείτε όμως περισσότερους από 60 διαφορετικούς κωδικούς ζυμαρικών για να διαλέξετε! Και τους 40 παρακάτω που είναι τόσο πρωτότυποι και μοναδικοί ώστε δεν υπάρχουν στα ράφια των super market από ανάλογα προϊόντα στης βιομηχανίας.

bitmap.png

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ : Τα ζυμαρικά μας –συνήθως- προορίζονται για το επίσημο δείπνο της εβδομάδας. Για την Κυριακή, για κάποιον καλεσμένο που θέλετε  να φροντίζετε ιδιαίτερα, για τους ανθρώπους που αγαπάτε! Εμείς φροντίζουμε με τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε και την παραδοσιακή διαδικασία μεταποίησης  τα ζυμαρικά να είναι ισάξια των προσδοκιών σας κατά και μετά το μαγείρεμα .

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ : Πολλές πελάτισσες που έφτιαχναν οι ίδιες τα ζυμαρικά στο σπίτι τους μας εμπιστεύονται και έρχονται σε εμάς για να τους τα τους τα φτιάξουμε. Μας εμπιστεύονται και για την ‘σπιτική’ διαδικασία που ακολουθούμε αλλά μας εμπιστεύονται  και τα δικά τους υλικά (αυγά - γάλα).

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ : Μας αρέσει να δοκιμάζουμε νέες γεύσεις, νέα συστατικά, υλικά και χρώματα. Γιατί πότε όλα τα ζυμαρικά δεν ήταν ίδια στοχεύουμε να δημιουργούμε νέα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με θρεπτικά στοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Περισσότερα για εμάς θα βρείτε εδώ.

Περισσότερα για τις υπηρεσίες μας θα βρείτε εδώ.

Copyright © 2014 www.emnoston.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.