Κορυφαίες πωλήσεις

Δωρεάν αποστολή μέσω ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες αξίας άνω των 18ε ( καθαρή αξία προϊόντων χωρίς το επιπλέον κόστος μεταφορικών).  Η Δωρεάν Αποστολή γίνεται με τα ΕΛ.ΤΑ και παραλαμβάνεται τη παραγγελία σας από το Ταχυδρομείο της περιοχής σας. Και σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή δωρεάν και το κόστος της αντικαταβολής.

Για παραγγελίες κάτω των 18ε πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας, το σύστημα σας γνωστοποιεί για το κόστος των μεταφορικών και αντικαταβολής, ώστε να έχετε την πλήρη αξία της συναλλαγής σας.

Για τους πελάτες χονδρικής δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά καθώς οι παραγγελίες δεν γίνονται μέσω e-shop αλλά μέσω του τιμοκαταλόγου χονδρικής.

Εάν είστε στο εξωτερικό:

Για τις παραγγελίες εξωτερικού δεν ισχύουν δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή. Ανάλογα την χώρα θα επικοινωνούμε με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία  και θα σας ενημερώνουμε για το κόστος αποστολής

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αναπροσαρμογής των χρεώσεων λόγω του αυξημένου βάρους ή του όγκου του δέματος. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει με μεταφορική της δικής του επιλογής, θα πρέπει να μας έχει προηγουμένως ενημερώσει.