Κορυφαίες πωλήσεις

Λαζάνια τσουκνίδα 500γρ Μεγαλύτερη προβολή

Λαζάνια Τσουκνίδα 500γρ

Νέο προϊόν

Συστατικά : Σιμιγδάλι, τσουκνίδα, νερό, αλάτι.

Χρόνος βρασμού : 4 - 6 λεπτά.

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2,50 €

2,50 € ανά 500gr

Άλλες πληροφορίες

  • Χαρακτηριστικά έχει εξαιρετικό χρυσαφένιο χρώμα καθώς παράγεται από εκλεκτό σιμιγδάλι ζαχαροπλαστικής και προσφέρει ξεχωριστή γευστική απόλαυση.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς παλιότερα τα σπιτικά ζυμαρικά. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζυμαρικών και όλες οι θρεπτικές αξίες των αλεύρων.

  • Η φρέσκια πάστα περνά μέσα από χάλκινες μήτρες που δίνουν το σχήμα που θέλουμε και τραχιά υφή. Η τραχιά υφή βοηθάει στο ζυμαρικό να κρατάει καλύτερα τις σάλτσες και τα μπαχαρικά από ότι τα κοινά ζυμαρικά με την λεία επιφάνεια που χρησιμοποιούν μήτρες από τεφλόν.

  • Η παράγωγή του γίνεται επιλεκτικά και σε πολύ μικρές ποσότητες. Τα ζυμαρικά που παράγουμε δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ πιο γρήγορα από τα κοινά ζυμαρικά γλιτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

  • Παράγεται σε μήτρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα τυποποιημένα ζυμαρικά.

Συνταγή για λαζάνια τσουκνίδα με πιπεριές και γλυκόξινη σάλτσα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 250 gr. λαζάνια τσουκνίδα
  • 3 χρωματιστές πιπεριές
  • 200 ml. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
  • 1-2 κουταλιές καστανή ζάχαρη
  • 2-3 κουταλιές ξύδι
  • αλάτι
  •  λάδι
  • 3-4 ντοματάκια (προαιρετικά)

Πώς το κάνουμε:

  1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές απο τα σποράκια. Τις κόβουμε σε λουρίδες.
  2. Βράζουμε τα μακαρόνια όπως λένε οι οδηγίες.
  3. Οση ώρα βράζουν τα μακαρόνια ζεσταίνουμε 2 κουταλιές λάδι σε ενα βαθύ τηγάνι (οχι να κάψει) και βαζουμε τις πιπεριές να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τη ζάχαρη, το ξύδι, αλατι και αφήνουμε να σιγοβράσει 15 λεπτά.
  4. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα στο τηγάνι.
  5. Σερβίρουμε με τα ντοματάκια κομμενα στα 4 (αν θέλουμε).

Λίγα μυστικά ακόμα

Τη ζάχαρη και το ξύδι τα βάζουμε σε ποσότητα ανάλογη με τα γούστα μας. Επίσης ταιριάζει και κρεμμύδι. Εγω φυλάω πιπεριές καθαρισμένες στην κατάψυξη, οπότε το ετοιμάζω πολύ γρήγορα!

https://www.sintagespareas.gr/sintages/makaronia-me-piperies-glikoksini-saltsa.html

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: