Κορυφαίες πωλήσεις

Βίδες με καπνιστή πάπρικα Μεγαλύτερη προβολή

Βίδες με καπνιστή πάπρικα

Νέο προϊόν

Συστατικά : Σιμιγδάλι, νερό, αλάτι, καπνιστή πάπρικα Αριδαίας.

Χρόνος βρασμού : 4 - 6 λεπτά.

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΏ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2,50 €

Άλλες πληροφορίες

  • Παράγεται από εκλεκτό σιμιγδάλι ζαχαροπλαστικής και προσφέρει ξεχωριστή γευστική απόλαυση.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς παλιότερα τα σπιτικά ζυμαρικά. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζυμαρικών και όλες οι θρεπτικές αξίες των αλεύρων.

  • Η φρέσκια πάστα περνά μέσα από χάλκινες μήτρες που δίνουν το σχήμα που θέλουμε και τραχιά υφή. Η τραχιά υφή βοηθάει στο ζυμαρικό να κρατάει καλύτερα τις σάλτσες και τα μπαχαρικά από ότι τα κοινά ζυμαρικά με την λεία επιφάνεια που χρησιμοποιούν μήτρες από τεφλόν.

  • Η παράγωγή του γίνεται επιλεκτικά και σε πολύ μικρές ποσότητες. Τα ζυμαρικά που παράγουμε δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ πιο γρήγορα από τα κοινά ζυμαρικά γλιτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

  • Παράγεται σε μήτρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα τυποποιημένα ζυμαρικά. Οι βίδες που παράγουμε είναι μεγαλύτερες και έχουν μεγαλύτερο άνοιγμα έλικα από τα αντίστοιχα fusilli ώστε να είναι πιο χορταστικές και να παίρνουν περισσότερη σάλτσα ανά μπουκιά.

Συνταγή για βίδες με λουκάνικο, μουστάρδα και εστραγκόν.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 πακέτο βίδες
  • 3-4 λουκάνικα χωριάτικα μεσαίου μεγέθους (χωρίς το περίβλημα)
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 2 σκελίδες σκόρδο σε ροδέλες
  • 3 πιπερίτσες καυτερές ή μία πρέζα μπούκοβο (προαιρετικά)
  • 400 ml κρέμα γάλακτος
  • 50 γραμ. παρμεζάνα τριμμένη
  • ελαιόλαδο
  • λίγο εστραγκόν

Πώς το κάνουμε:

1) Κόβουμε το λουκάνικο σε μικρά κομμάτια και τα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να ροδίσει. Προσθέτω το σκόρδο και συνεχίζω να σοτάρω για 2-3 λεπτά ακόμα. Μπορώ να ρίξω και την καυτερή πιπερίτσα ή το μπούκοβο.
2) Προσθέτω την μουστάρδα και συνεχίζω να σοτάρω.
3) Ρίχνω την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και ανακατεύω.
4) Αφού έχω βράσει τις βίδες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, τις έχω στραγγίσει και τις έχω βουτυρώσει, τις ρίχνω μέσα στο τηγάνι.
5) Τέλος ανακατεύω τις βίδες με τα υπόλοιπα υλικά μέσα στο τηγάνι και μοιράζω το φαγητό σε πιάτα. Σερβίρω πασπαλίζοντας με λίγο εστραγκόν.

Διαβάστε περισότερο: Βίδες με λουκάνικο, μουστάρδα και εστραγκόνhttp://www.sintagespareas.gr/sintages/bides-me-loukaniko-moustarda-kai-estragkon.html#ixzz3hCDLecRQ

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: