Κορυφαίες πωλήσεις

Κους κουσάκι με κουρκουμά Μεγαλύτερη προβολή

Κους κουσάκι με κουρκουμά

Νέο προϊόν

Συστατικά : Σιμιγδάλι, νερό, αλάτι, κουρκουμάς.

Χρόνος βρασμού : 4 - 6 λεπτά.

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΏ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2,50 €

Άλλες πληροφορίες

  • Χαρακτηριστικά έχει εξαιρετικό χρυσαφένιο χρώμα καθώς παράγεται από εκλεκτό σιμιγδάλι ζαχαροπλαστικής και προσφέρει ξεχωριστή γευστική απόλαυση.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς παλιότερα τα σπιτικά ζυμαρικά. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζυμαρικών και όλες οι θρεπτικές αξίες των αλεύρων.

  • Η φρέσκια πάστα περνά μέσα από χάλκινες μήτρες που δίνουν το σχήμα που θέλουμε και τραχιά υφή. Η τραχιά υφή βοηθάει στο ζυμαρικό να κρατάει καλύτερα τις σάλτσες και τα μπαχαρικά από ότι τα κοινά ζυμαρικά με την λεία επιφάνεια που χρησιμοποιούν μήτρες από τεφλόν.

  • Η παράγωγή του γίνεται επιλεκτικά και σε πολύ μικρές ποσότητες. Τα ζυμαρικά που παράγουμε δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ πιο γρήγορα από τα κοινά ζυμαρικά γλιτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

  • Παράγεται σε μήτρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα τυποποιημένα ζυμαρικά

Συνταγή για κοτόπουλο κοκκινιστό με λαχανικά και κουσκουσάκι.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 4 φιλετάκια μπούτι κοτόπουλο
  • 2 ντομάτες
  • κρεμμύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • πράσινη πιπεριά
  • κόκκινη πιπεριά
  • ελάχιστη ζάχαρη
  • κουσκουσάκι
  • λίγο τοματοπελτέ

Πώς το κάνουμε:

  1. Ψιλοκόβω το κρεμμύδι και το σωτάρω σε τηγάνι με ελαιόλαδο μέχρι να ξανθύνει.
  2. Βάζω το κοτόπουλο στο τηγάνι και το αφήνω στο δυνατό μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
  3. Κόβω τις πιπεριές μου, συνήθως προτιμώ ζυλιέν κόψιμο και τις προσθέτω στο φαγητό.
  4. Τρίβω τις ντομάτες -αφού αφαιρέσω τη φλούδα τους και τις προσθέτω στο κοτόπουλο μαζί με ελάχιστη ζάχαρη και τοματοπελτέ.
  5. Προσθέτω αλάτι και πιπέρι.
  6. Αφήνω το κοτόπουλο να μαγειρεύτει σε χαμηλή φωτιά.
  7. Αφού μαγειρευτεί κλείνουμε το μάτι και ετοιμάζουμε το κουσκουσάκι ακολουθώντας τις οδηγίες.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: