Κορυφαίες πωλήσεις

Κουσκούς Καπλουτζάς 500γρ Μεγαλύτερη προβολή

Κουσκούς Καπλουτζάς 500γρ

Νέο προϊόν

Συστατικά : Ελληνικό Καπλουτζάς Μονόκοκκο Βιολογικής Γεωργίας, νερό, αλάτι.

Χρόνος βρασμού : 4 - 6 λεπτά.

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

3,80 €

3,80 € ανά 500γρ

Άλλες πληροφορίες

Σε σύγκριση με το σύγχρονο σιτάρι, το μονόκοκκο συγκεκριμένα περιέχει:


- 2 φορές υψηλότερη βιταμίνη Α (ρετινόλη ισοδύναμα) - βοηθά στα μάτια και την αναπαραγωγική υγεία των οργάνων και μπορεί να αποτρέψει πολλές μορφές καρκίνου.

- 3 με 4 φορές περισσότερη βήτα-καροτίνη - βοηθά στην πρόληψη του καρκίνου και των καρδιακών παθήσεων


- 3 με 4 φορές περισσότερη λουτεΐνη – κατάλληλο για την πρόληψη τους εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας και του καταρράκτη.


- 4 με 5 φορές πιο πολλή ριβοφλαβίνη - τροφοδοτεί το σώμα με ενέργεια και επιβραδύνει τη γήρανση ως αντιοξειδωτικό.

 

Χαρακτηριστικό της ποικιλίας αυτής είναι επιπλέον η δυνατότητα κατανάλωσης των προϊόντων, από αυτούς που παρουσιάζουν δυσανεξία στην γλουτένη καθώς έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη.Αλεσμένο σε παλιό νερόμυλο, χωρίς θερμική επεξεργασία και χωρίς προσθήκη βελτιωτικών. Προϊόν βιολογικής γεωργίας.

Δεν αφήνει την χαρακτηριστική πικράδα σε σχέση με άλλα προϊόντα.

Συνταγή για κοτόσουπα με κουσκούς.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 250 γρ. κουσκούς
  • 1 κ.γ. κόκκοι μαυροπίπερου
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 κλαδάκι δεντρολίβανο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 φιλέτα κοτόπουλου
  • 2 καρότα σε κυβάκια
  • 1 κόκκινη πιπεριά σε φέτες
  • 250 γρ. λάχανο ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές παρμεζάνα
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 3 κύβοι σπιτικοί

Πώς το κάνουμε:

  1. Βράζουμε 3 λίτρα νερό με τους κύβους.
  2. Προσθέτουμε το κοτοφιλέτο, το πιπέρι, τα φύλλα δάφνης, το δεντρολίβανο και βράζουμε για 25 λεπτά.
  3. Βγάζουμε το κοτόπουλο και πετάμε τα μυρωδικά.
  4. Προσθέτουμε καρότο, κρεμμύδι και πιπεριά και βράζουμε άλλα 10΄.
  5. Συνεχίζουμε με το αστράκι και το λάχανο. Βράζουμε άλλα 10΄.
  6. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ξαναβάζουμε το κοτόπουλο.
  7. Σερβίρουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.

Διαβάστε περισότερο: Κοτόσουπα με κουσκουσάκιhttp://www.sintagespareas.gr/sintages/kotosoupa-me-kouskousaki.html#ixzz3hC2qUiZ9

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: