Κορυφαίες πωλήσεις

Βίδες τρικολόρε 500γρ Μεγαλύτερη προβολή

Χυλοπίτες τρικολόρε 500γρ

Νέο προϊόν

Συστατικά: σιμιγδάλι,ντομάτα,καρότο,πιπεριά πράσινη,πιπεριά φλωρίνης,μαϊντανό, αλάτι.

Χρόνος Βρασμού: 5-7 λεπτά

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

3,00 €

3,00 € ανά 500gr

Άλλες πληροφορίες

  • Παράγεται από εκλεκτό σιμιγδάλι ζαχαροπλαστικής και προσφέρει ξεχωριστή γευστική απόλαυση.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς παλιότερα τα σπιτικά ζυμαρικά. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζυμαρικών και όλες οι θρεπτικές αξίες των αλεύρων.

  • Η φρέσκια πάστα περνά μέσα από χάλκινες μήτρες που δίνουν το σχήμα που θέλουμε και τραχιά υφή. Η τραχιά υφή βοηθάει στο ζυμαρικό να κρατάει καλύτερα τις σάλτσες και τα μπαχαρικά από ότι τα κοινά ζυμαρικά με την λεία επιφάνεια που χρησιμοποιούν μήτρες από τεφλόν.

  • Η παράγωγή του γίνεται επιλεκτικά και σε πολύ μικρές ποσότητες. Τα ζυμαρικά που παράγουμε δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ πιο γρήγορα από τα κοινά ζυμαρικά γλιτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

  • Παράγεται σε μήτρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα τυποποιημένα ζυμαρικά. Οι βίδες που παράγουμε είναι μεγαλύτερες και έχουν μεγαλύτερο άνοιγμα έλικα από τα αντίστοιχα fusilli ώστε να είναι πιο χορταστικές και να παίρνουν περισσότερη σάλτσα ανά μπουκιά.

  • Περιέχει φρέσκα πολτοποιημένα λαχανικά και όχι αποξηραμένα.

Συνταγή για κοτόπουλο με χυλοπίτες λεμονάτες

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό κοτόπουλο ( μόνο το στήθος )
  • 1 μεγάλη κούπα χυλοπίτες τρικολόρε
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1-2 πιπεριές Φλωρίνης σε ροδέλες
  • 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
  • 1 ποτηράκι κρασί λευκό
  • 1 λεμόνι
  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • ρίγανη, θυμάρι, δενδρολίβανο, κόλιανδρος, τζίντζερ και πάπρικα κατα βούληση και γεύση
  • αλάτι, πιπέρι (δοκιμάστε διάφορα χρωματιστά πιπέρια)

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε μια ευρύχωρη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τις μεριδες του κοτόπουλου μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές.
  2. Χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και το κρεμμύδι και περιμένουμε να τσιγαριστεί και αυτό μέχρι να χρυσίσει (αλλά όχι να καεί), τις ροδέλες της πιπεριάςκαι προσθέτουμε τα μυρωδικά που έχουμε επιλέξει.
  3. Σβήνουμε το φαγητό με το κρασί και περιμένουμε λίγα λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  4. Διαλύουμε τη μουστάρδα σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και το προσθέτουμε στο φαγητό.
  5. Χαμηλώνουμε κι άλλο λίγο τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό μας να μαγειρευτεί.
  6. Λίγο πριν είναι έτοιμο και τρυφερό το κοτόπουλο προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και το αφήνουμε να μαγειρευτεί λίγο ακόμα.
  7. Αφαιρούμε τις μερίδες του κοτόπουλου και προσθέτουμε στην κατσαρόλα μας με τα ζουμάκια του κοτόπουλου τις χυλοπίτες και 1,5 κούπα καυτό νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να γίνουν.
  8. Επιστρέφουμε στην κατσαρόλα τα κομμάτια του κοτόπουλου, σβήνουμε το μάτι και αφήνουμε το φαγητό να ξεκουραστεί και να ενωθούν οι μυρωδιές του για 5-10 λεπτά πριν το σερβίρουμε.
  9. Συνοδεύουμε με λευκό παγωμένο κρασάκι και... καλή μας όρεξη!

Διαβάστε περισότερο: Κοτόπουλο με χυλοπίτες λεμονάτεςhttp://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo-me-xilopites-lemonates.html#ixzz3hCUGE7Lk

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: