Κορυφαίες πωλήσεις

Σιρόν 500γρ Μεγαλύτερη προβολή

Σιρόν 330γρ

Νέο προϊόν

Συστατικά : αλεύρι, αλάτι,νερό

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2,60 €

2,60 € ανά 330gr

Άλλες πληροφορίες

Τρόπος παραγωγής

Για την παρασκευή του η ζύμη ανοίγεται σε μεγάλα κυκλικά φύλλα τα οποία ψήνονται ελαφρώς στο Σατσ’, έπειτα κάθε φύλλο τυλίγεται και κόβεται με μαχαίρι σε τμήματα που τοποθετούνται στον φούρνο για να στεγνώσουν τελείως. Όλη η διαδικασία γίνεται μέσα στον χώρο του εργαστηρίου ώστε να αποφεύγουμε έντομα ή άλλες ρυπογόνες ουσίες κατά την διαδικασία παρασκευής. Στο Σάτσ' ψήνουμε τα φύλλα με φωτιά απο υγραέριο και όχι με φωτιά απο ξύλα. Αφενός θέλουμε να αποφύγουμε τυχόν στάχτη που μπορεί να μεταφερθεί πάνω στο προϊόν απο τον αέρα, αφετέρου διάφορες τοξικές ουσίες που προκύπτουν απο την καύση των ξύλων.

περέκ στο σάτ΄ς

σιρόν

Τρόπος μαγειρέματος (οδηγίες υπάρχουν και πάνω στην ετικέτα του προϊόντος)

Τοποθετούμε κάθετα τα σιρόν μέσα σε ένα πυρέξ με κενά αναμεταξύ τους και έπειτα ρίχνουμε βραστό νερο για να μαλακώσει το ζυμαρικό. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε μισό ποτήρι νερό, το στραγγιστό γιαούρτι και λίγο αλάτι. Το ανακατεύουμε να διαλυθεί και προσθέτουμε το σκόρδο τριμμένο. Μόλις πάρει βράση, το κατεβάζουμε από την φωτιά. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε όσο φρέσκο βούτυρο θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε για σως στο σιρόν. Περιχύνουμε τα σιρόν, με τη σάλτσα γιαουρτιού και από πάνω περιχύνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε κόκκινο γλυκό πιπέρι.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: