Κορυφαίες πωλήσεις

Κουσκούς κοτόζουμο 500γρ Μεγαλύτερη προβολή

Κουσκούς κοτόζουμο 500γρ

Νέο προϊόν

Συστατικα: σιμιγδάλι, νερό, αλάτι, κοτόζουμο

Χρόνος Βρασμού: 4-6 λεπτά

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2,50 €

2,50 € ανά 500γρ

Άλλες πληροφορίες

  • Χαρακτηριστικά έχει εξαιρετικό χρυσαφένιο χρώμα καθώς παράγεται από εκλεκτό σιμιγδάλι ζαχαροπλαστικής και προσφέρει ξεχωριστή γευστική απόλαυση.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς παλιότερα τα σπιτικά ζυμαρικά. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζυμαρικών και όλες οι θρεπτικές αξίες των αλεύρων.

  • Η φρέσκια πάστα περνά μέσα από χάλκινες μήτρες που δίνουν το σχήμα που θέλουμε και τραχιά υφή. Η τραχιά υφή βοηθάει στο ζυμαρικό να κρατάει καλύτερα τις σάλτσες και τα μπαχαρικά από ότι τα κοινά ζυμαρικά με την λεία επιφάνεια που χρησιμοποιούν μήτρες από τεφλόν.

  • Η παράγωγή του γίνεται επιλεκτικά και σε πολύ μικρές ποσότητες. Τα ζυμαρικά που παράγουμε δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ πιο γρήγορα από τα κοινά ζυμαρικά γλιτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

  • Παράγεται σε μήτρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα τυποποιημένα ζυμαρικά.

Συνταγή για σαλάτα με κοτόπουλο και κουσκούς.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 φιλετα απο στηθος κοτοπουλου
  • 1 φλιτζ. τσαγιου κουσκους
  • 2 μετριες ντοματες ή μερικα ντοματινια
  • 50γρ. κουκουναρι
  • 1 ματσακι μαιντανο
  • 1/2 ματσακι δυοσμο
  • αλατι , πιπερι
  • χυμο ενος λεμονιου
  • λαδι

Πώς το κάνουμε:

  1. Βαζετε το κουσκους σε ενα μπολ με αλατισμενο νερο τοσο ωστε να το σκεπαζει τουλαχιστον 2 δαχτυλα και το αφηνετε για 5-10 λεπτα να φουσκωσει και να πιει το νερο.
  2. Πλενετε το κοτοπουλο και το βραζετε σε αλατισμενο νερο.
  3. Μπορειτε επισης να το αλατοπιπερωσετε και να το ψησετε ή να το τηγανισετε σε αντικολλητικο σκευος με λιγο λαδι, ωσπου να ροδισει καλα και απο τις 2 μεριες.
  4. Το αφηνετε να κρυωσει και το κοβετε σε φετες.
  5. Βαζετε το κουκουναρι σε αντικολλητικο τηγανι και το αφηνετε σε μετρια φωτια ωσπου να ροδισει.
  6. Πλενετε τις ντοματες ή τα ντοματινια, τις καθαριζετε και τις κοβετε σε κομματια.
  7. Βαζετε το κουσκους σε σαλατιερα και προσθετετε τις ντοματες ή ντοματινια, τον μαιντανο και τον δυοσμο, το κουκουναρι και το κοτοπουλο.
  8. Αλατοπιπερωνετε και περιχυνετε τη σαλατα με τον χυμο λεμονιου και το λαδι.
  9. Ανακατευετε καλα και σερβιρετε.
Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θελετε μπορειτε να προσθεσετε στη σαλατα λιγα φυλλα μαρουλιου ή ροκας ψιλικομμενα.

Διαβάστε περισότερο: Σαλάτα με κοτόπουλο και κουσκούςhttp://www.sintagespareas.gr/sintages/salata-me-kotopoulo-kai-kouskous.html#ixzz3hC19ZZMR