Κορυφαίες πωλήσεις

Λαζάνια Λεμονοπίπερο 500γρ Μεγαλύτερη προβολή

Λαζάνια Λεμονοπίπερο 500γρ

Νέο προϊόν

Συστατικά : Σιμιγδάλι, νερό, αλάτι, Λεμονοπίπερο

Χρόνος βρασμού : 4 - 6 λεπτά.

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2,50 €

2,50 € ανά 500gr

Άλλες πληροφορίες

  • Χαρακτηριστικά έχει εξαιρετικό χρυσαφένιο χρώμα καθώς παράγεται από εκλεκτό σιμιγδάλι ζαχαροπλαστικής και προσφέρει ξεχωριστή γευστική απόλαυση.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς παλιότερα τα σπιτικά ζυμαρικά. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζυμαρικών και όλες οι θρεπτικές αξίες των αλεύρων.

  • Η φρέσκια πάστα περνά μέσα από χάλκινες μήτρες που δίνουν το σχήμα που θέλουμε και τραχιά υφή. Η τραχιά υφή βοηθάει στο ζυμαρικό να κρατάει καλύτερα τις σάλτσες και τα μπαχαρικά από ότι τα κοινά ζυμαρικά με την λεία επιφάνεια που χρησιμοποιούν μήτρες από τεφλόν.

  • Η παράγωγή του γίνεται επιλεκτικά και σε πολύ μικρές ποσότητες. Τα ζυμαρικά που παράγουμε δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ πιο γρήγορα από τα κοινά ζυμαρικά γλιτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

  • Παράγεται σε μήτρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα τυποποιημένα ζυμαρικά.

Συνταγή για γαριδομακαρονάδα.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 πακέτο λαζάνια
  • 600 γραμμάρια γαρίδες
  • 150 γραμμάρια ντοματίνια ψιλοκομμένα
  • 3 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 2 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • ελαιόλαδο
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • βασιλικό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 σφηνάκι ούζο (προαιρετικά)

Πώς το κάνουμε:

  1. Καθαρίζουμε το εντεράκι από τις γαρίδες. Σ' ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει, σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις γαρίδες για 2'-3'. Σβήνουμε με το ούζο, μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Αφαιρούμε τις γαρίδες από το τηγάνι και τις τοποθετούμε σ' ένα πιάτο. Βάζουμε τα ντοματίνια, τις ντομάτες, τον πελτέ, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα. Μόλις δέσει, ρίχνουμε τις γαρίδες και το βασιλικό και τα αφήνουμε για 5' περίπου.
  2. Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό (1 λίτρο για κάθε 100 γραμμάρια ζυμαρικών), αλατίζουμε και ρίχνουμε τα ζυμαρικά, τόσο όσο αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας. Αφού γίνουν, τα σουρώνουμε και τα λαδώνουμε. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.

Διαβάστε περισότερο: Γαριδομακαρονάδα 4http://www.sintagespareas.gr/sintages/garidomakaronada-4.html#ixzz3hCN7SHaH

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: