Κορυφαίες πωλήσεις

Τραχανάς ξινός με μαύρη τρούφα και μανιτάρι πορτσίνι 250γρ Μεγαλύτερη προβολή

Τραχανάς ξινός με μαύρη τρούφα και μανιτάρι πορτσίνι 250γρ

Νέο προϊόν

Συστατικά: πλιγούρι, πρόβειο γιαούρτι, μαύρη τρούφα, μανιτάρι πορτσίνι

Χρόνος Βρασμου : 20 λεπτά

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

7,00 €

7,00 € ανά 250gr

Άλλες πληροφορίες

  • Είναι χειροποίητος, τριμμένος στο κόσκινο, όπως ακριβώς τον έκαναν οι παλιές νοικοκυρές στα σπίτια τους.

  • Μαγειρεύεται πολύ γρήγορα, εύκολα και μπορείτε να τον απολαύσετε ως ένα ελαφρύ βραδινό ή ως ένα τονωτικό και θρεπτικό πρωινό. Επιπλέον τον λατρεύουν και τα παιδιά!

  • Είναι τρόφιμο υγιεινό, γευστικό και θεραπευτικό. Η σούπα τραχανά χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα ως φάρμακο κατά την ανάρρωση του οργανισμού έπειτα από τα κρυολογήματα.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς ο σπιτικός τραχανάς. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά του τραχανά και όλες οι θρεπτικές αξίες των πρώτων υλών.

Συνταγή για κοτόπουλο κοκκινιστό με τραχανά.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 μικρό κοτόπουλο, σε μερίδες μικρές
  • 1 φλιτζάνι τραχανά
  • 1-2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 κ.σ. τοματοπελτέ
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • αλάτι,πιπέρι,κανέλα,όσο επιθυμούμε
  • 1 ποτ.κρασιού κόκκινο κρασί
  • 1 ποτηράκι κρασιού λάδι.

Πώς το κάνουμε:

  1. Πλένουμε και στεγνώνουμε τις μερίδες του κοτόπουλου.
  2. Σε μέτρια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι, και σοτάρουμε το τριμμένο κρεμμύδι και το κοτόπουλο.Σβήνουμε με κόκκινο κρασί.
  3. Προσθέτουμε την ντομάτα ψιλοκομμένη και τον πελτέ,αλάτι, πιπέρι, κανέλα και νερό μέχρι να σκεπαστεί το κοτόπουλο.
  4. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα μας και αφήνουμε να βράσει καλά το κοτόπουλο και να μαλακώσει.
  5. Όταν είναι έτοιμο, βγάζουμε τις μερίδες του κοτόπουλου σε πιρέξ.
  6. Ρίχνουμε τον τραχανά στο ζωμό που έχει μείνει μέσα στην κατσαρόλα μας,ανακατεύουμε να μην κολλήσει. Αφού πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε ακόμη γύρω στα 15 λεπτά μέχρι να είναι έτοιμη και η σούπα μας.
  7. Ο τραχανάς βράζει γρήγορα γι αυτό θα το ελέγξετε στα 10 λεπτά!!
  8. Σερβίρουμε το φαγητό μας ζεστό, μαζί με το κοτόπουλο, ή και χωριστά αν προτιμάτε σκέτη τη σούπα σας.

Διαβάστε περισότερο: Κοτόπουλο κοκκινιστό με τραχανάhttp://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo-kokkinisto-me-traxana.html#ixzz3hCdOntWa

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: