Κορυφαίες πωλήσεις

Κους κουσάκι τσουκνίδα 500γρ Μεγαλύτερη προβολή

Κους κουσάκι τσουκνίδα 500γρ

Νέο προϊόν

Συστατικά : Σιμιγδάλι, τσουκνίδα, νερό, αλάτι.

Χρόνος βρασμού : 4 - 6 λεπτά.

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2,50 €

2,50 € ανά 500gr

Άλλες πληροφορίες

  • Χαρακτηριστικά έχει εξαιρετικό χρυσαφένιο χρώμα καθώς παράγεται από εκλεκτό σιμιγδάλι ζαχαροπλαστικής και προσφέρει ξεχωριστή γευστική απόλαυση.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς παλιότερα τα σπιτικά ζυμαρικά. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζυμαρικών και όλες οι θρεπτικές αξίες των αλεύρων.

  • Η φρέσκια πάστα περνά μέσα από χάλκινες μήτρες που δίνουν το σχήμα που θέλουμε και τραχιά υφή. Η τραχιά υφή βοηθάει στο ζυμαρικό να κρατάει καλύτερα τις σάλτσες και τα μπαχαρικά από ότι τα κοινά ζυμαρικά με την λεία επιφάνεια που χρησιμοποιούν μήτρες από τεφλόν.

  • Η παράγωγή του γίνεται επιλεκτικά και σε πολύ μικρές ποσότητες. Τα ζυμαρικά που παράγουμε δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ πιο γρήγορα από τα κοινά ζυμαρικά γλιτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

  • Παράγεται σε μήτρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα τυποποιημένα ζυμαρικά.

Συνταγή για κουσκουσοσαλάτα με δαμάσκηνο.

Τι χρειαζόμαστε:

  • Κουσκούσι βρασμένο
  • 1 κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο
  • 2 δαμάσκηνα (βανίλια) ψιλοκομμένα (αν δεν βρείτε βάλτε βερύκοκα, γίνεται το ίδιο νόστιμο)
  • 1 βάζο (μεγάλο) μαγιονέζα
  • λίγο αλάτι

Πώς το κάνουμε:

  1. Βράζουμε το κουσκούσι και το αφήνουμε να κρυώσει.
  2. Βάζουμε σε ένα μπωλ το κουσκούσι και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
  3. Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο να κρυώσει και σερβίρουμε.

Διαβάστε περισότερο: Κουσκουσοσαλάτα με δαμάσκηνο (βανίλια)http://www.sintagespareas.gr/sintages/kouskousosalata-me-damaskino-banilia.html#ixzz3hBz75Qnr