Κορυφαίες πωλήσεις

Χυλοπίτες με καλοκαιρινή τρούφα (Tuber aestivum) 2% 250γρ Μεγαλύτερη προβολή

Χυλοπίτες με καλοκαιρινή τρούφα 250γρ

Νέο προϊόν

Συστατικα: σιμιγδάλι, φρέσκο αυγό,καλοκαιρινή τρούφα (Tuber aestivum) 2%

Χρόνος Βρασμού: 4-6 λεπτά

Συσκευάζουμε σε διάφανες συσκευασίες πολυπροπυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα αλλά και σε χύμα ποσότητες.

Εάν έχετε κατάστημα ή online e-shop με παραδοσιακά προϊόντα και θέλετε να συνεργαστούμε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας κάντε κλικ εδώ και ζητήστε να σας στείλουμε τον κατάλογο χονδρικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

7,00 €

7,00 € ανά 250gr

Άλλες πληροφορίες

  • Χαρακτηριστικά έχει εξαιρετικό χρυσαφένιο χρώμα καθώς παράγεται από εκλεκτό σιμιγδάλι ζαχαροπλαστικής και προσφέρει ξεχωριστή γευστική απόλαυση.

  • Περιέχει αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς και φέρνει στο πιάτο σας την φρεσκάδα και την νοστιμιά που επιλέγουμε για εσάς σε μια προσπάθεια για ακόμα πιο υγιεινά ζυμαρικά.

  • Δεν στεγνώνει σε υψηλές θερμοκρασίες και βεβιασμένα αλλά με αργή διαδικασία ξήρανσης όπως ακριβώς παλιότερα τα σπιτικά ζυμαρικά. Έτσι προστατεύονται όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζυμαρικών και όλες οι θρεπτικές αξίες των αλεύρων.

  • Η φρέσκια πάστα περνά μέσα από χάλκινες μήτρες που δίνουν το σχήμα που θέλουμε και τραχιά υφή. Η τραχιά υφή βοηθάει στο ζυμαρικό να κρατάει καλύτερα τις σάλτσες και τα μπαχαρικά από ότι τα κοινά ζυμαρικά με την λεία επιφάνεια που χρησιμοποιούν μήτρες από τεφλόν.

  • Η παράγωγή του γίνεται επιλεκτικά και σε πολύ μικρές ποσότητες. Τα ζυμαρικά που παράγουμε δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ πιο γρήγορα από τα κοινά ζυμαρικά γλιτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

  • Παράγεται σε μήτρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα τυποποιημένα ζυμαρικά.

Συνταγή για χυλοπίτες με κιμά στο φούρνο.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 250 γρ Χυλοπιτες
  • 250 γρ Κιμάς (Μισος/Μισός)
  • Ντομάτα (φρέσκια προαιρετικά)
  • Μανιτάρια φρέσκα ( προαιρετικά)
  • Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ψιλές ροδέλες
  • 1 μέτριο Κρεμμύδι
  • Μισή Σκελίδα Σκόρδο
  • 1 πρέζα ρίγανη
  • 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • Μαιντανός
  • Φρεσκο Πιπέρι
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο
  • Γραβιέρα ή Κεφαλοτύρι ή Παρμεζάνα

Πώς το κάνουμε:

  1. Σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει μαζί με το σκόρδο σε αντικολλητικό σκεύος.
  2. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και την πιπεριά και αχνίζουμε ελαφρά.
  3. Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε καλά.
  4. Σβήνουμε με κόκκινο κρασί προσθέτοντας και την ντομάτα.
  5. Χαμηλώνουμε την φωτιά, σκεπάζουμε το σκεύος και αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά πρσθέτοντας το μαιντανό και τη ρίγανη.
  6. Μετά βάζουμε τις χυλοπίτες και τις αφήνουμε να πάρουν μια βράση ανακατεύοντας συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα ωστε να μην κολλήσουν.
  7. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
  8. Βάζουμε το μείγμα σε πυρέξ και ψήνουμε για 30' στους 180.
  9. Σερβίρεται ζεστό.

Διαβάστε περισότερο: Χυλοπιτάκι Al Fornohttp://www.sintagespareas.gr/sintages/xilopitaki-al-forno.html#ixzz3hCVqFmKv