Κανένα προϊόν
Συστατικά: σιμιγδάλευρο, ντομάτα, καρότο, πιπεριά πράσινη,πιπεριά...
Συστατικά: σιμιγδάλι, τσουκνίδα Χρόνος Βρασμού: 5-7 λεπτά ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ...
Συστατικά: σιμιγδάλευρο,φρέσκο αγελαδινό γάλα Χρόνος Βρασμού: 4-6 λεπτά...
Συστατικά: σιμιγδάλευρο,φρέσκο αγελαδινό γιαούρτι,ντομάτα,καρότο,πιπεριά...
Νέο προϊόν
Κάθε συσκευασία περιέχει 4 τεμάχια με διάμετρο 35 εκατοστά περίπου.
Συστατικά : αλεύρι DINKEL, αλάτι, νερό
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – “ΚΑΘΑΡΗ ΕΤΙΚΕΤΑ”
✓Χωρίς πρόσθετα - Χωρίς συντηρητικά
✓Νηστίσιμο - vegan - vegetarian
✓Παράγεται σε μικρές ποσότητες
✓Δεν υπάρχει στα super market
✓Χειροποίητο προϊόν - Παράγεται αυστηρά με τον παραδοσιακό τρόπο
✓Καλύτερη γεύση και καθαρότερα συστατικά
Για την παρασκευή του η ζύμη ανοίγεται σε μεγάλα κυκλικά φύλλα τα οποία ψήνονται στο Σατσ’ ένα προς ένα.
Όλη η διαδικασία γίνεται μέσα στον χώρο του εργαστηρίου ώστε να αποφεύγουμε έντομα ή άλλες ρυπογόνες ουσίες κατά την διαδικασία παρασκευής. Στο Σάτσ' (θολωτή λαμαρίνα που τοποθετείται πάνω σε φωτιά) ψήνουμε τα φύλλα με φωτιά απο υγραέριο και όχι με φωτιά απο ξύλα. Αφενός θέλουμε να αποφύγουμε τυχόν στάχτη που μπορεί να μεταφερθεί πάνω στο προϊόν απο τον αέρα, αφετέρου διάφορες τοξικές ουσίες που προκύπτουν απο την καύση των ξύλων.
Τα φύλλα που παράγουμε δεν σπάνε πολύ εύκολα και δεν μουσκεύουν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να διαλύονται πρίν προλάβουμε να τα γεμίσουμε. Πολλοί πελάτες τα προτιμούν για πίτα καθώς δεν διαλύονται στον πάτο του ταψιού απο τα υγρά της γέμισης.
Για πίτα στο τηγάνι.
Βρέχουμε ένα φύλλο περέκ κάτω απο την βρύση, το αφήνουμε να μαλακώσει και γεμίζουμε με την γέμιση που θελουμε το μισό φύλλο.Διπλώνουμε όπως στην κρέπα. Έχουμε βάλει ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο λάδι ή βούτυρο να ζεσταθεί. Βάζουμε μέσα το περέκ και το ψήνουμε και απο τις 2 μεριές μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα.
Για παραδοσιακή πίτα
Βρέχουμε ένα ένα τα φύλλα. Αφού μαλακώσουν τα βάζουμε στο ταψί αφού πρώτα το έχουμε λαδώσει.Ανα 3 φύλλα βάζουμε την γέμιση της αρεσκείας μας. Μπορούμε να βάλουμε 3 στρώσεις γέμισης. Αφήνουμε την πίτα για 10 λεπτά, την κόβουμε και την αλείφουμε με λάδι ή αυγά. Ψήνουμε στον φούρνο στούς 180 βαθμούς για 60 λεπτά. Αν έχουμε μεγάλο τηγάνι μπορούμε να κάνουμε την ίδια διαδικασία και στο τηγάνι αλλά με μία στρώση γέμισης.
Συστατικά: σιμιγδάλι, ντομάτα, καρότο, πιπεριά...
Συστατικά: σιμιγδάλι, τσουκνίδα Χρόνος Βρασμού:...
Συστατικά : Σιμιγδάλι 100%, νερό Χρόνος βρασμού...
Συστατικά: σιμιγδάλευρο, ντομάτα, καρότο,...
Συστατικά: πλιγούρι, πρόβειο γιαούρτι από...
Κάθε συσκευασία περιέχει 5 τεμάχια με διάμετρο...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – “ΚΑΘΑΡΗ ΕΤΙΚΕΤΑ” ✓Χωρίς...
Συστατικά : σιμιγδάλι, λεμονοπίπερο ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ...
Συστατικά: Αλεύρι Ζέας μονόκοκκο Καπλουτζάς,...
Συστατικά: σιμιγδάλευρο,φρέσκο αγελαδινό γάλα...